Handelsbetingelser

Antik Vintage & Design er en hobbyvirksomhed!

 

Selvom vi er en hobbyvirksomhed tager vi alligevel dem og deres ordre alvorligt, og vi giver dem naturligvis de samme rettigheder som de ville have hvis de handlede med en virksomhed.

Derfor erklærer vi på tro og love at nedenstående oplysninger er korrekte og gældende for alle handler der indgås mellem dem som kunde og Antik Vintage & Design

Generelle oplysninger


Antik Vintage & Design

(Lars Arnold Borup Rasmussen)

Klitgårdsvej 4

9440 Aabybro
Antikvintagedesign@gmail.com
Mobil 52604817

 

Priser

Vi forbehold os for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for tekniske ændringer, trykfejl samt udsolgte.

Betaling

Hos os kan de betale med mobilepay, dette bliver automatisk opkrevet som Mobilchekout. Der kan også metales med kort, Dankort, Visa, Visa elektro og Marstercard. Vi tilbyder også betaling med PayPal, der tillægges et betalings gebyr fra PayPals side på 4,5%. Når vare er købt får de en ordrebekræftelse tilsendt med track & trace nummeret vil fremgå

 

Fragt til udlandet

 

Varer kan være underlagt toldbehandling afhængig af varens angivne værdi. Sælgere angiver varens erklærede værdi og skal overholde toldangivelsesloven. Som køber skal du være opmærksom på mulige. Forsinkelser fra toldinspektion. Importafgifter og afgifter, som købere skal betale. Porten er 99 kr i EU og 125 til 170 kr i resten af verden og bliver sende med GLS og sendes som rekommanderet brev. 

Leverings tid lnks: https://gls-group.com/DK/da/leveringstid-fra-pakkeshop

Fragt i Danmark

Levering til GLS Pakkeshop koster 39 kr.

Privat levering med GLS til hjemmeadressen koster 63 DKK

Hos os kan de opnår fri fragt (gælder kun pakkeshops) ved køb af varer for mere end 800 DKK. Shoppen trækker fragten fra så snart ordren er over 800 DKK.
Fragt fri til udlandet over 1200 kr.


Leveringstid 1 - 2 dage. - ordre afsendes normalt næste dag, efter modtagelsen af betaling.

Vi sørger for levering af deres pakke med GLS er forsvarligt embaleret til dem. Rettidig levering af pakken forudsætter dog at distributøren overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos denne vil dette tilsvarende forsinke leverancen af pakken i forhold til den ønskede leveringsdato.

Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevene leverancer, tilbage betaler vi selvfølgelig alle deres pengene retur.

Har de problemer med levering af din ordre, så ring til os.

 

Fortrydelsesret

 

De har 14 dages fortrydelsesret, når de handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag de får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
De skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at de ønsker at fortryde deres køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I deres meddelelse skal de gøre os tydeligt opmærksom på, at de ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Deres ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, de har meddelt os, at de ønsker at fortryde deres køb. De afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. 

De bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er de ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

 

Fortrydelse af en del af købet
 

Hvis de benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig af den enkelte vare, dog ikke leveringsomkostninger. Uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde deres tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen.

Returnering


De skal sende deres ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter de har meddelt os, at de ønsker at fortryde deres køb. De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. De bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 

Varen sendes til:

 

Antik Vintage Design

Klitgårdsvej 4

9440 Aabybro

 

Persondatapolitik

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når de handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse
 Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dem. 
 Personoplysningerne registreres hos Antik Vintage & Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Den dataansvarlige er Lars Arnold Borup Rasmussen


De har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dem.
Hvis de mener, at oplysningerne er unøjagtige, har de ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette deres persondata, hvis de beder om det. Det kan f.eks. være hvis deres data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. De kan også kontakte os, hvis de mener, at deres persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. De kan skrive til os på: Antikvintagedesign@gmail.com

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23.04.2022